Main Page

DORF HORROR

Tervetuloa Wikiin- tänne saa lisäillä asioita esineitä hahmoja tapahtumia paikkoja ja artikkeleita mitä sankarit ovat kohdanneet tai murhanneet seikkailujensa edetessä.
Listoja jotak voivat olla hyödyksi:
Questit
Lootti
Tunnettu maailma

Party

Partyssä on tällä hetkellä Hulkthor, Naryax, Orel ja Thob.
Uther oli teknisesti ottaen myös partyn jäsen.

Party on onnistunut luultavast saamaan itsensä mukaan Profetiaan ja sekös vasta on ratkiriemukasta.

Juonikuvioita yms. koukeroita.

Questilista so far

So far party tietää mm. seuraavia asioita. Iastoksen kuolleeksi luullun kuningassuvun äpärä, Rado Sininen onkin elossa ja matkustaa salanimellä. Abolethit juonivat paraikaa maanpäällisen maailman uudelleenvalloitusta ja Max tykkää teestä ja kekseistä. Metsän myrkyttämisen takana olleen kultin symboli tunnistettiin Kuukivi-Imperiumin merkiksi.

Metsän pelastuttua tapahtumat alkoivat vyöryä. Inkvisiittori othos joutui lähtemään hoviin setvimään murhayritystä, ja antoi partylle yhteyskiven ja tehtävän. Yksi asia johti toiseen, ja nyt party on saanut hankittua laivan ja matkalla upottamaan Vihervaaran kaleeria nimeltä “puun henki”.

Party upotti kyseisen kaleerin ja kävi Boo’n hobittien kylässä. Käytyään tuntemattoman velhon tornissa HulkThor näki näyn jossa kynttiläsatama paloi tulisateessa. Samassa näyssä oli myös hopeahiuksinen nainen. Pienen meriseikkailun jälkeen party törmäsi Amiraali Jernoniin ja Ibikseen joka kertoi partylle näyn. Samasta profetiasta nähtiin rantalinnan lähellä olevassa luolassa nähtiin tästä extended cut.

Loottiakin saatiin

Ai niin, ja viimeisin tieto on että partyn päästä luvattu palkkio (joka oli 15 tuhatta kultarahaa) on “noussut”

Maita ja mantuja

Tutorial wikin käyttöön löytyy täältä: Tutorial

Main Page

Dworf Horror pekka_valtonen13 pekka_valtonen13