Kirottu miekka

Zwei Hander jonka Hulkthor nappasi Vorgarin Kylmistä, Kuolleista Käsistä.

miekkahulkthor.jpg

Pituus noin 2 metriä, paino vajaa 3 kiloa, kiillotettua peilikirkasta mustaa terästä. Koristeltu piikeillä, ja terää pitkin kulkee vihaa huokuvia kaiverruksia. Kahvassa kolme raskasta teräslenkkiä jotka kiinnittyivät edellisen omistajan haarniskaan tämän ottaessa aseen käteen. Vorgar piti asetta yhdessä kädessä, mutta menetti aseen ja epäonnistui tehtävässään saadessaan kaksi flaming ballista bolttia rintaansa.

Selkeästi siis a) arvokasta loottia ja b) hyvä idea napata kiireessä käteen.

Hulkthor otti aseesta välittömästi kopin, ja miekan kädensijasta kiemurteleva ketju piteni ja kiertyi tämän vasemman ranteen ympärille, polttaen lihaa ja hermoja, sitoen itsensä Hulkthoriin kirouksella.

Pyökkimetsän Druidit hillitsivät kirousta polttamalla miekkaa ja kättä Puhdistavalla Liekillä, ja nyt Hulkthor pystyy jo käyttämään vasenta kättään, joskaan ei vieläkään voi päästää aseesta irti. Rantalinnan taistelussa ase osoittautui julman tappavaksi, mutta siitä huokuva pahuus kylmää silti jopa Hulkthoria.

Thobin, Bo’n klaanin hobittien ja Jumalattoman hakkauksen avulla saatiin irti Hulkthorin kädestä- vaikuttaa olevan viimein pois varjorannikon komennosta, ja tällä hetkellä hulkthorin henkilökohtainen päätavoite on saada miekka taivutettua totelemaan uutta herraa.

Kirottu miekka

Dworf Horror pekka_valtonen13 pekka_valtonen13